/ -JUTJUB/SKRINSOT
22/03/2024 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Grupa Art Effect predstavila singl „Leteći arhivi boli"

Pjesma je snimljena u Extra Music Studiju pod producentskom palicom Ivana Cinottija, a spot je nastao pod budnim okom i kamerom Erika Lončara

Splitsko-kaštelanski pop-rock bend Art Effect objavio je novi video singl pod nazivom "Leteći arhivi boli".

– Pjesma je to koja metaforičkim jezikom dotiče problematiku manje-više znanu svakom čovjeku; onu kada se pojedinac nađe zatečen u svijetu bez nade, bez svjetla, bez radosti i bez ljubavi – ranjavan naletima crnih misli. No baš tada takve navale misli treba raskrinkati i odvažno im se usprotiviti. Čovjekova težnja da u svojem životu pronađe smisao i ponovno spoji nit kojom je vezan za bitak, primarna je motivacijska sila koja u konačnici vapi za mirom i svjetlošću, za Izvorom koji jest dohvatljiv – kazala je Mirna Leoplda Katinac, glavni vokal banda, inače slikarika i istoričarka umjetnosti.

Na novoj pjesmi, bend Art Effect, svoj već prepoznatljiv alternativni zvuk oplemenio je notama novog člana kojeg ujedno ovim putem i predstavlja – Adrian Agnić na solo gitari. Tako se Adrian pridružio Denisu Mitru (ritam gitara), Antoniu Žeravici (bas gitara), Roku Kalebiću (bubnjevi) i Mirni Leopoldi Katinac (vokal).

Pjesma je snimljena u Extra Music Studiju pod producentskom palicom Ivana Cinottija, a spot je nastao pod budnim okom i kamerom Erika Lončara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:09