/ -PRESS PROMO UNIVERSAL MUSIC SERBIA
10/09/2024 u 18:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Helsi objavila singl „Ego" i otkrila datum izlaska novog albuma

Pjesma "Ego" objavljena je nedugo pošto je pjevačica najavila novo izdanje, "The Great Impersonator". Spomenuta pjesma četvrti je singl s albuma koji izlazi 25. oktobra.

Singlove za predstojeći album, pjevačica je počela da objavljuje početkom ljeta. U julu je objavila "The End", ubrzo nakon toga "Lucky", pjesmu inspirisanu kultnim, istoimenim hitom Britni Spirs. Prošlog mjeseca izašao je treći singl, "Lonely Is The Muse".

Izlazak novog albuma Helsi je potvrdila trejlerom koji je objavila na svojim društvenim mrežama. U videu podeljenom na društvenim mrežama, čin se da će na albumu putovati kroz vrijeme kako bi istražila protekle decenije muzičkih stilova.

U trejleru kaže: "Mislila sam da će taj album biti zadnji koji sam ikad napravila. Kad postanete tako bolesni, počinjete da razmišljate šta je moglo da se učini drugačije. Šta ako ovo nije ono kako je trebalo da se završi? Osamnaestogodišnja Ešli postaje Helsi u 2014.".

Pjevačica je potvrdila kako je inspiraciju za ovo izdanje crpila iz razmišljanja nakon dijagnoze lupusa, a potom i rijetkog limfoproliferativnog poremećaja T-ćelija.

O novom albumu, pjevačica se oglasila i na svom X profilu napisavši: "Stvorila sam ovaj album u vremenu između života i smrti. I čini mi se kao da sam čekala cijelu vječnost da vi možete da ga čujete. Pričekaću još malo. Već sam ionako čekala čitavu deceniju".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
HELSIEGONOVI SINGL
10. septembar 2024 18:27