/ -JUTJUB
01/08/2024 u 14:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Hoakin Finiks: Lejdi Gaga se zagrcnula kafom kad me prvi put čula kako pjevam

Film "Joker: Folie à Deux" nastavak je hit filma "Joker" iz 2019. godine a svjetsku premijeru imaće početkom septembra na filmskom festivalu u Veneciji.

Riječ je o filmu koji će dobrim dijelom biti mjuzikl a pored Hoakina Finiksa, koji će ponoviti ulogu Arthua Fleka, odnosno Džokera, u glavnoj ženskoj ulozi je Lejsi Gaga koja glumi Li, Finiks se u intervjuu za magazin Empire, prisjetio kako je bilo pevati pred Gagom, koja nije samo glumica već i više nego uspješna pjevačica.

– Sjećam se kako se zagrcnula svojom kafom kada sam prvi put zapjevao, što je bilo dobro, bilo je uzbudljivo, dobio sam na samopouzdanju – ispričao je Finiks.

On i Gaga u filmu "Joker: Folie à Deux" stvaraju muzički ritam između likova koje glume, pa je Finiks objasnio;

– Gaga me neprestano ohrabrivala govoreći ‘U redu je, kreni onako kako se osjećaš‘. Za nekoga ko nije profesionalni izvođač to može biti nezgodno da se izvede, ali i vrlo uzbudljivo.

Muzika je veoma važna kod lika Džokera, čak je i reditelj Tod Filips u prvom delu rekao da Artur Flek "ima muziku u sebi".

– Artur je odrastao slušajući na radiju svoju majku kako pjeva. On nije pjevač i ne bi trebalo da zvuči kao profesionalni pjevač. On treba da zvuči kao neko ko se tuđira i iznenada počne da pjeva – smatra Finiks.

Radnja filma bazira se na susretu u bolnici Artura Fleka sa Harli Kvin, ženom njegovog života. Kada oboje napuste bolnicu, kreću u neobičnu romantičnu avanturu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 15:14