Jelena Karleuša / - K1/PRINTSKRIN
02/05/2024 u 16:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hotel Podgorica otkazao nastup Karleuše zbog njenih stavova o Crnoj Gori

Hotel Podgorica saopštio je da je otkazao nastup Jelene Karleuše, koji je bio najavljen za 9. maj, zbog govora mržnje prema Crnoj Gori i našim građanima.

Karleuša tvrdi suprotno, da je ona otkazala nastup. Ona je na svom instagram profilu, između ostalog, navela da je "primorana da otkažem najavljeno gostovanje u Podgorici zbog grubog mješanja politike u moj nastup.

image

FOTO: Skrinšot Instagram

- FOTO: SKRINšOT INSTAGRAM
image

FOTO: Skrinšot Instagram

- FOTO: SKRINšOT INSTAGRAM

Međutim, menadžment Hotela Podgorica ističe drugačije informacije i navodi da je razlog otkazivanja njenog nastupa vrijeđanje Crne Gore.

image

FOTO: Skrinšot Instagram

- FOTO: SKRINšOT INSTAGRAM

- Razlog otkazivanje su nedavne izjave Jelene Karleuše kojima se na nedopustiv način vrijeđa država Crna Gora i njeni građani i u kojima je iznosila neprimjerene kvalifikacije i ocjene na račun crnogorske istorije - navodi se u objavi menadžmenta na Instagramu.

Dodaju da nemaju namjeru da se miješaju u aktuelnu političku situaciju ili da se na bilo koji način politizuju događaje u hotelu Podgorica.

Karleušine nove pjesme skinute su sa Tiktoka

- Ipak, dužni smo kao odgovorni građani ove zemlje da uskratimo gostoprimstvo onima koji svojim izjava nastoje poniziti građane Crne Gore i blatiti slavnu tradiciju naše države. Zbog svega navedenog, kao i zbog činjenice da nam na prvom mjestu nije novac, već nastavak izgradnje duge istorije našeg hotela koji je uvijek bio prepoznat kao mjesto okupljanja svih građana, otkazali smo zakazani koncert - navode oni i upućuju izvinjenje gostima zbog rezervacija.

- Našim gostima koji su imali zakazane rezervacije se ovim putem izvinjavamo uz javno obećanje da ćemo im nadoknaditi planiranu zabavu, a ostale pozivamo da čitav slučaj ne politizuju za dnevne političko-medijske potrebe. Hotel Podgorica ovom reakcijom zaključuje polemiku na ovu temu, a naše goste čekamo da se u divnom i prijateljskom ambijentu družimo tokom aktuelnih i predstojećih praznika - zaključili su u objavi.

Karleuša je ranije, na svom instagram profilu objavila sledeći post za koji se pretpostavlja da je doveo do otkazivanja njenog nastupa:

image

FOTO. Tviter - skrinšot

- FOTO. TVITER - SKRINšOT
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 19:03