/ -JUTJUB
05/06/2024 u 11:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Izašao trejler za drugi dio treće sezone Bridžertona

Netfliks je objavio zvanični trejler za drugi dio treće sezone Bridžertona.

Bridžerton je jedna od najuspješnijih serija, a treća sezona je veliki hit među fanovima serije. Trejler za drugi dio najnovije sezone brzo je postao viralan – za manje od deset sati, trejler je prikupio više od 41 milion pregleda na Jutjubu. U centru treće sezone hit serije su Penelope Federington i njen najbolji prijatelj i simpatija Kolin Bridžerton. Stidljiva Penelope je konačno odlučila da izađe iz sjenke i promijeni imidž jer želi da što prije pronađe muža kako bi se odselila od kuće. Pošto je Penelope u slobodno vrijeme ledi Vistldaun, ona traži muškarca koji će joj pružiti malo privatnosti kako bi mogla da nastavi svoj posao. Penelope je godinama bila zaljubljena u Kolina, ali je posle njegove izjave u drugoj sezoni, kada je pred prijateljima rekao da joj se nikada neće udvarati, shvatila da treba da ide dalje. Potencijalnog muža je pronašla u lordu Deblingu, kome se dopala čim ju je bolje upoznao. Sve se komplikuje kada Kolin počne da razvija romantična osjećanja prema svojoj najboljoj prijateljici i pokvari njene planove da se uda za Deblinga. Ali na kraju prvog dijela treće sezone, Kolin i Penelope završavaju zajedno i odlučuju da se vjere.

Šta nas čeka u drugom dijelu nove sezone?

U trejleru za drugi dio sezone saznajemo da će Penelopin identitet kao lejdi Vistldaun izazvati napetost u odnosu između nje i Kolina. Njena bivša najbolja prijateljica i Kolinova sestra Eloiz ne može da vjeruje da Pen nije otkrila vjereniku da ima tajni identitet, pa preti da će to učiniti ako istina ne izađe na vidjelo.

Fanovi su oduševljeni novim trejlerom

Kako prenosi Varieti, prvi dio treće sezone Bridžertona imao je najuspješniju premijeru u istoriji serije, pošto ga je za četiri dana pogledalo više od 41 milion ljudi.

Reakcije na društvenim mrežama ukazuju da su gledaoci jednako uzbuđeni zbog drugog dijela sezone.

"Ova sezona je luda. Zašto obraćam toliko pažnje na seriju koju nisam planirao da shvatim ozbiljno? Kakva je ovo droga?" našalio se jedan gledalac Jutjuba.

"Drugi dio treba uskoro da dođe", napisao je drugi obožavalac, dok je treći dodao: "Drugi dio će definitivno biti zabavan".

"Nadam se da će drugi dio biti dobar kao njegov trejler", napisao je četvrti.

Drugi dio treće sezone Bridžertona stiže na Netfliks 13. juna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 23:28