/ -PROMO
21/08/2024 u 11:55 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jelena Rozga najavila četvrti koncert u Sava Centru

Još jedan spektakl zakazan za 27. decembar, ulaznice od danas u prodaji

Nakon što su prva tri koncerta bila rasprodata u rekordnom roku i to bez ikakve reklame, popularna hrvatska pjevačica Jelena Rozga danas je najavila i svoj četvrti koncert u beogradskom Sava Centru!

Novi datum je 27. decembar, a beogradska publika još jednom je pokazala koliko je željna njene muzike, uz jasnu poruku – da je Jelena omiljeni izvođač u glavnom gradu Srbije.

Ono što dodatno potvrđuje Rozgin status omiljene muzičke zvijezde jeste i činjenica da je popularna Splićanka pre samo godinu i po dana održala veliki koncert u Beogradskoj areni u okviru regionalne turneje "Minut srca mog", za koji je vladalo ogromno interesovanje. Njena harizma, emotivni nastupi i energija na sceni osigurali su joj vernu bazu fanova koja se raduje svakom njenom dolasku u Beograd.

Povodom najave četvrtog koncerta, Jelena je izjavila: "Presrećna sam sto se traži karta više, puno mi ovo sve znači, energija i ljubav koju dobijam od publike ne mogu se opisati riječima. Neizmjerno se radujem još jednom koncertu u Beogradu".

Očekuje se da će i ovaj nastup biti rasprodat u rekordnom roku, a ulaznice za predstojeći koncert u organizaciji Skymusic-a dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 03:10