/ -FACEBOOK
24/07/2024 u 17:29 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jelena Rozga predstavila spot za novu pjesmu

Pjevačica Jelena Rozga prije mjesec dana objavila je novu pjesmu pod nazivom "Lavica", te nije ni zamišljala kakvu reakciju će ova pjesma izazvati za tako kratak period.

Od samog trenutka njenog objavljivanja, bez najave, bez promocije i spota "Lavica" je sama našla svoj put do srca ljudi. Tako je publika sama ovu pjesmu prozvala nasljednicom "Bižuterije", jednog od najvećih hitova ove pjevačice. Jelena je trenutno na ljetnjoj turneji, a danas je svojoj publici odlučila pokloniti i spot za ovu pjesmu.

- Kada sam snimila ovu pesmu osjetila sam ono nešto, znala sam da će ljudi osjetiti moć "Lavice". Kažu da je Lav najponosnija životinja, i to vama želim da budete ponosni za sebe, svoje uspehe, svoje padove, na svoje izbore i na svoj život. Želim svima da u sebi probudite snagu lava, baš onda kada mislite da je nemate i nikada, ali baš nikada nikome ne dozvolite da se prema vama odnosi kao da ste bižuterija - rekla je Jelena.

Pred kraj ove godine Jelena će završiti i svoju regionalnu i rasprodanu turneju "Minut srca mog" spektakularnim koncertom u sarajevskoj Zetri 2. novembra.

Za kraj godine predviđeni su koncerti u Beogradu 20. i 21. decembra koji su rasprodani u rekordnom roku. Ipak, zbog velikog interesa publike otvoren je i treći dan i to 26. decembra.

Na osnovu svega toga ovo je sigurno godina za pamćenje jedne lavice, godina Jelene Rozge.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 21:13