/ -PRIMOZ LUKEZIC
27/09/2024 u 12:14 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Joker Out iznenađuje sa romantičnom rok baladom "Bluza"

Pesma "Bluza", koja već gotovo godinu dana oduševljava fanove na koncertima grupe Joker Out danas će zvanično zaživjeti kao singl. Duboka emotivna balada prikazuje evoluciju zvuka benda i najavljuje treći studijski album, koji zajedno sa koncertnom turnejom po regionu stiže u novembru.

Joker Out se od samog početka stvaranja trećeg albuma poigrava sa klavijaturama i sintisajzerima. Plod eksperimentisanja je pjesma "Bluza", koja pokazuje njihovu neskrivenu sklonost prema rok baladama, kao i novim zvucima. Jednostavan početak sa akustičnom gitarom ubrzo se razvija u sjajan aranžman i duboke emocije, što je formula koju su Joker Out već uspješno primijenili u hitovima "A sem ti povedal" i "Novi val". Ovog puta nastala je bezvremenska pesma za generacije i snažan podsjetnik onima koji su izgradili zidove oko svojih srca i prestali vjerovati u ljubav.

"Na trećem albumu eksperimentišemo s različitim zvucima, a "Bluza" je savršen primjer onoga na čemu smo radili", kažu Joker Out. "Željeli smo da stvorimo pjesmu koja bi istovremeno bila bezvremenska i aktuelna, i mislimo da se krećemo u tom pravcu", dodali su.

Pjesma "Bluza" biće premijerno predstavljena u petak, 27. septembra, kada će biti dostupna na svim striming platformama. Nakon singla "Šta bih ja", ovo je druga pjesma koja će se naći na njihovom studijskom albumu planiranom za 15. Novembar 2024. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 12:15