Jelena Karleusa / - INSTAGRAM
20/09/2024 u 11:48 h
DAN PORTALDAN PORTAL
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Karleuša misteriozno najavljuje duet sa Milanom Stankovićem, možda su ga i snimili

Pjevač Milan Stanković, poznat po svojoj karijeri u muzičkoj industriji, poslednjih godina se povukao iz javnog života i posvetio se duhovnosti i vjeri. Jedno od mjesta na kojem je pronašao mir je manastir Podmaine u Budvi u Crnoj Gori, gdje često odlazi kako bi se posvetio duhovnom razvoju.

Od Milana i dalje nema ni riječi o novom projektu, ali s druge strane, njegova koleginica Jelena Karleuša je, prilikom gostovanja na Prvoj televiziji, otkrila nepoznate detalje o tome.

Naime, njoj je postavljeno pitanje da odgovori sa kim bi radije snimila duet, a na spisku su se našle njene najpopularnije kolege.

Dio snimka koji je svima privukao pažnju tiče se njenog odgovora na pitanje da li bi radije odabrala Milana Stankovića ili Senidu, na šta je Jelena iznenadila odgovorom.

Milan Stanković riješio da se vrati na estradu? Odluku donio na nagovor koleginice

- Senida je kidalica. Mislim da bi to bila pjesma koja bi razvalila Balkan, a Milan Stanković je neko sa kim odavno najavljujen duet. Volela bih uskoro i da se desi. Možda smo i nešto snimili, a ja ne govorim, možda nešto krijem - bila je misteriozna Jelena.

Podsetimo, kako je karijeru u muzici ostavio na čekanju, u javnosti su krenule spekulacije o tome kako Milan sada zarađuje za život. Prema pisanju domaćih medija, Stanković je uspješno razvio biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je sada glavni izvor prihoda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 11:49