Zaplovite u ”Veliku filmsku avanturu” 13. jula u Budvi / - TO BUDVA
03/07/2024 u 10:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Koncert povodom Dana državnosti: Zaplovite u „Veliku filmsku avanturu“ 13. jula u Budvi

Povodom Dana državnosti Crne Gore i jubilarnih 20 godina od osnivanja, Turistička organizacija opštine Budva organizuje veliki koncert jugoslovenske i svjetske filmske muzike 13. jula na trgu ispred Starog grada sa početkom u 21 sat.

- Uvertiru za lijepu ljetnju noć u subotu, 13. jula pružiće Gradska muzika Budve nakon koje će revijski orkestar iz Novog Sada pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika i uz vrhunske soliste: Bojanu Stamenov, Marijanu Šovran, Dada Topića, Sinišu Radina i Matiju Canatu (Mattia Zanatta) povesti publiku u „Veliku filmsku avanturu“, svojevrsni muzičko-filmski vremeplov, navodi se u saopštenju.

Najljepše jugoslovenske numere poput „Devojko mala“, „Odlazim, a volim te“, „Floyd“ i mnoge druge uz hitove svjetske filmske muzike, među kojima će se čuti i muzičke teme globalno poznatih filmskih franšiza Star Wars, James Bond i Mission Impossible uzburkaće emocije domaćih i stranih posjetilaca, a nostalgične note ih podsjetiti na djetinjstvo i mladost.

Posebnu čar koncertu filmske muzike daće Sloboda Mićalović, regionalno omiljena pozorišna i filmska glumica koja će se ovog puta naći u ulozi voditeljke programa i publici pružiti dodatan ugođaj pričom o istoriji velikih filmskih hitova. Muzički urednik programa je Milan Stupar dok scenario potpisuje Filip Rajković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 10:15