/ -COVER
25/09/2024 u 15:43 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lejdi Gaga najavila „prateći album" za film „Joker: Folie à Deux"

Lejdi Gaga najavila je novi album. Album će izaći već ovog petka, 27. oktobra.

Vijest o objavi novog albuma, Gaga je podijelila na svom Instagram profilu gdje je otkrila da će ovo izdanje zapravo biti prateći album za "Joker: Folie à Deux" i da će se zvati "Harlequin". Album stiže nedjelju dana prije početka prikazivanja filma u bioskopima.

"Harlequin" će se sastojati od 13 pesama, a sudeći prema naslovima istih, nekoliko njih biće obrade. Na albumu će se naći obrade kao što su "That‘s Entertainment", "Gonna Build a Mountain" i "That‘s Life" kojom se završava ovaj album. Osim toga, Gaga je spomenula da je "Harlequin" prateći album, čime je dala do znanja da se pjesme s albuma neće koristiti u filmu.

Na svojim službenim stranicama, Gaga je objavila da će "Harlequin" moći da se nabaviti u različitim oblicima – kao ekskluzivan vinil, kao standarni vinil, kao CD ili kao digitalni album. Ekskluzivan vinil imaće drugačiju naslovnicu od one koju je Gaga prikazala na svom Instagram profilu.

"Joker: Folie à Deux" u bioskopima će početi da se prikazuje od iduće srijede, 2. oktobra. Film je već prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu, a reakcije podijeljene. Novi "Joker" nastavak je događaja iz istoimenog filma iz 2019. i prati Artura Fleka, koji je sada pacijent u državnoj bolnici gdje se zaljubljuje u Li Kvinzel, koju glumi Gaga. Dok njih dvoje život doživljavaju kao mjuzikl kroz povezano ludilo, Arturovi sledbenici pokreću pokret za njegovo oslobađanje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 15:43