OLiver Dragojević / - TOMISLAV MILETIC/PIXSELL
22/07/2024 u 18:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Manifestacija posvećena Oliveru Dragojeviću od 26. do 31. jula u Veloj Luci

Program počinje koncertom na trajektu "Oliver“ na liniji Split - Vela Luka, gitariste Ante Gele i pjevača Jure Brkljača i Dine Petrića

Manifestacija "Trag u beskraju" posvećena uspomeni na pjevača Olivera Dragojevića biće održana od 26. do 31. jula u Veloj Luci, saopšili su organizatori.

Program počinje 26. jula koncertom koji će na trajektu "Oliver“ na liniji Split - Vela Luka održati gitarista Ante Gelo, s pjevačima Jurom Brkljačom i Dinom Petrićem, navedeno je na Fejsbuku manifestacije "Trag u beskraju".

Kako je najavljeno, 29. jula u 21 i 30 biće održan koncert “Trag u beskraju" (Sjećanje na Olivera Dragojevića) na pontonu u centru Vele Luke, uz direktan prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji.

Koncert na vodi Vlada Georgieva 27.jula: Prvi koncert u svijetu koji će biti snimljen u 8k rezoluciji ikada

- Nastupiće Petar Grašo, Jelena Rozga, Dalmatino, Đulijano (Giuliano), Zorica Kondža, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Martin Kosovec, Antonio Serano (Serrano), Daniele di Bonaventura uz Simfonijski orkestar pod dirigentom Alanom Bjelinskim - rečeno je u najavi.

U okviru tradicionalne manifestacije 30. jula je večer klapa "Da mi je sad“, uz učešće Bralić i Intrade na pijaci ispred crkve svetog Josipa u Veloj Luci, a 31. jula je na programu džez večer "Porter & Gershwin on harmonica“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 03:43