/ -EPA EFE
16/10/2024 u 15:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Margo Robi o kultnoj sceni iz filma "Wolf Of Wall Street": Bojala sam se da ću Leu zabiti štiklu u lice

U jednom od najzapaženijih trenutaka kultnog filma "Wolf Of Wall Street", u režiji legendarnog Martina Scorsesea, glumica Margot Robbie strahovala je da će povrijediti kolegu Leonarda DiCaprija.

Ova filmska drama, inspirisana stvarnim događajima iz života Jordana Belforta, kojeg tumači Leonardo DiCaprio, istražuje svijet prevara i korupcije na Wall Streetu tokom 1990-ih, dok Robbie igra njegovu izmišljenu suprugu, Naomi Lapaglia.

U intervjuu za Vogue, Robbie je priznala svoju zabrinutost da bi mogla nenamjerno povrijediti DiCapria. "Sjećam se da sam bila jako zabrinuta da ću zabiti štiklu u lice Leu", izjavila je, osvrćući se na izazove snimanja.

"Moja prva scena u filmu - nosila sam ovu Herve Leger haljinu s volanima. Za Naomi, njena seksualnost je bila njena valuta u ovom svijetu, a efekat koji je mogla imati na Jordana bio je način na koji je mogla da kontroliše situacije i manipuliše njima."

Kroz ovu anegdotu, ona ne samo da osvjetljava svoj kreativni proces, već i izazove s kojima se glumci suočavaju kada se od njih očekuje da prikažu snažne emocije na ekranu.

Jedna od ključnih scena filma prikazuje Naomi kako, u trenutku bijesa i izdaje, koristi svoju seksualnost kao moćno oružje protiv Jordana. U toj sceni, dok mu drži petu na licu, stvara se snažna energija između dva lika, ali iza te dramatične interakcije krije se i mala doza straha. "Wolf Of Wall Street" ostaje jedno od najznačajnijih ostvarenja u filmskoj industriji. Film je dobio pozitivne recenzije od kritičara ne samo zbog svoje tematike i kontroverznih scena, već i zbog talentovanih glumaca koji su oživjeli svoje likove.

Hemija između Margot Robbie i Leonarda DiCapria stvorila je nezaboravne trenutke koji će se pamtiti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. oktobar 2024 15:58