/ -ATAIMAGES
17/09/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Marija Šerifović otvoreno: Nekim ljudima bi trebalo trajno zabraniti da se bave pjevanjem

Neću da pjevam više od 30 puta godišnje, jer mi nije potrebno

Pop zvijezda Marija Šerifović dugogodišnja je članica žirija Zvezde Granda, a juče se pojavila na snimanju nove sezone. Ona je istakla da nije zadovoljna stanjem na muzičkoj sceni te da bi nekim kolegama trajno zabranila da se bave pjevanjem.

- Postoje sistemske greške, koje bi trebalo da se iskoriste, nekim ljudima bi trebalo trajno da se zabrani da se bave ovim poslom, a vi da ih emitujete i da nam ih plasirate, da naša djeca to uče i upijaju, to je mnogo ozbiljnija tema. Balkanska muzika nikada nije bila više u s**nju.

Ona je zatim dodala da joj se ne dopada sistem vrijednosti u Srbiji. - Mi nemamo sistem vrijednosti. Potpuno je pogrešan, mene kao majku to uopšte ne raduje, pošto ono što nam djeca uče, slušaju, gledaju, čime ih uče, doslovno jedan horor film - rekla je Šerifović, pa prokomentarisala određene svoje kolege.

- Neka rade 90 dana tokom ljeta, meni je to potpuno jasno, mladi su treba da se kupe stanovi, plaćaju pelene. Postoje oni za koje mi nije jasno zašto sebi to rade. Ja sam zdrava i prava, imam 39 godina, neću da pjevam više od 30 puta godišnje, jer mi nije potrebno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 05:02