/ -SKRINSOT
24/06/2024 u 11:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mel Gibson potvrdio da će biti petog nastavka „Smrtonosnog oružja"

Prema Melu Gibsonu, film "Lethal Weapon 5" još uvijek je u planu.

Godine 2020. producent Dan Lin potvrdio je da se radi na petom filmu u franšizi s Melom Gibsonom i Denijem Gloverom koji bi trebalo da se vrate uz reditelja franšize Ričarda Donera. Kasnije te godine, Doner je potvrdio da će "Lethal Weapon 5" biti poslednji nastavak filmske franšize.

Nažalost, Ričard Doner preminuo je u julu 2021. u 91. godini. Film je zatim odložen, a Mel Gibson je u novembru 2021. objavio da mu je Doner rekao da bi upravo on trebalo da režira sledeći film u slučaju rediteljeve smrti.

Od tada je film slabo napredovao, ali sada je Gibson otkrio nove detelja o "Lethal Weapon 5". Govoreći o podcastu "Inspire Me", Gibson je rekao da je film još uvijek u izradi i da je i dalje spreman da ga režira.

– Režiraću peti film u serijalu "Smrtonosno oružje" -rekao je Gibson. – Rilčard Doner, koji je napravio ostala četiri, nažalost je preminuo i bio je dobar prijatelj. Nekako me zadužio da nastavim projekat, tako da će mi biti čast da to učinim.

Gibson je zatim otkrio da je Doner "došao prilično daleko" sa scenarijem filma, kao i da je njegov tim to uglavnom zadržao netaknutim dok je dovršavao scenario:

– Upotrijebili smo ono što je bilo tamo i nastavili smo da čačkamo po tome i radimo na tome. Prilično sam zadovoljan. Bilo mi je zabavno – dodao je: – Smešno je, ali je i prilično ozbiljno. Bavi se s nekoliko teških pitanja. Radujem se.

Izvorno "Smrtonosno oružje" objavljeno je 1987. i iznedrilo je tri nastavka, a poslednji je objavljen 1998. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jun 2024 11:32