/ -JUTJUB
14/08/2024 u 11:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mišel Fajfer će glumiti u spin-ofu popularne vestern serije

Yellowstone, Paramauntova najpoznatija serija, ove jeseni dolazi kraju, no to ne znači da se opraštamo od cijele franšize.

Časopis People potvrdio je da će Mišel Fajfer igrati glavnu ulogu u najnovijem spin-ofu Yellowstonea, zvanom "The Madison".

The Madison je treći spin-of popularne serije, a uz njega su zeleno svijetlo dobila još dva spin-ofa, 6666 i 1944. Nadolazeća serija slijedi spin-ofove 1883 i 1923, koji su izašli 2021. i 2022. godine.

Za razliku od ostalih spin-ofa koji su bili prednastavci, serija The Madison će biti smještena u moderno doba, nakon završetka originalne serije.

Priča će pratiti porodicu iz Njujorka koja se seli u dolinu reke Madison u srednjoj Montani i oistraživaće tugu i međuljudske odnose.

Trenutno nije poznato hoće li se u seriji pojaviti ijedan član porodice Dutton, koju smo pratili i u originalnoj seriji i u njenim prednastavcima.

Na seriji The Madison će raditi Tejlor Šeridan, kreator franšize Yellowstone.

Osim što će igrati glavnu ulogu u seriji, Fajfer će takođe raditi kao izvršna producentkinja.

Najnoviji projekti u kojima smo mogli da vidimo Mišel Fajfer bili su superherojski film Ant-Man and the Wasp: Quantumania iz 2023. godine i Showtimeova antologijska serija The First Lady iz 2022. godine, u kojoj je igrala glavnu ulogu.

Datum premijere serije The Madison još uvijek nije otkriven, ali se pretpostavlja da će serija biti dostupna sledeće godine.

U međuvremenu, Yellowstone, 1883 i 1923 možete pogledati na streaming servisu SkyShowtime.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 11:45