Natali Dizdar / - SCREENSHOT YOUTUBE
07/06/2024 u 16:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Natali Dizdar predstavlja novi singl "Dobro je sve": Novi životni moto

Nakon što su joj pjesme ‘Zadnji dan ljeta‘ i ‘Ocean‘ postale ljetni hitovi, pjevačica Natali Dizdar odlučila je da nastavii niz rasplesanih vrućih ritmova i predstavlja novu pjesmu ‘Dobro je sve.‘

Singl je dodatno začinila vrućim fotografijama s plaže kojima najavljuje još jednu veliku novost – izlazak njenog novog albuma ‘Zadnji dan ljeta‘ koji možemo očekivati, kako i sam naslov kaže, 22. septembra 2024. godine.

- ‘Dobro je sve‘ za mene je nekako savršen opis ljeta, a i zahvalan moto za život. Pjesma je prošla kroz dugi kreativni proces i skoro se na kraju nije ni našla na albumu, ali kad je dobila ovaj naziv sve se promijenilo. Na LP-u se inače nalazi na posljednjem mjestu, ali mislim da je baš dobar uvod za ono što ljudi mogu očekivati 22.9.2024. - rekla je Natali.

Pjesma je nastavak saradnje Natali s Rokom Crnićem i Hrvojem Klemenčićem iz benda Porto Morto koji su producenti i čitavog novog albuma. Iako se radi o ploči pravih ljetnih hitova, svi oni dolaze s dozom nostalgije i melanholije i savršeno prenose onaj predivan, ali i pomalo tužan osjećaj – zadnjeg dana ljeta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 19:24