/ -JUTJUB
16/07/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nikol Kidman u novoj dramatičnoj seriji prepunoj strasti i intriga

Netfliks je objavio trejler nove mini-serije "The Perfect Couple", zasnovane na bestseleru Elin Hilderbrand, koja obećava da će biti jedno od najuzbudljivijih serijskih iskustava ove jeseni.

U šest epizoda, radnja prati priču o naizgled savršenom vjenčanju koje se pretvara u noćnu moru. Glavna junakinja se sprema da se uda za čovjeka iz jedne od najbogatijih porodica u Nantaketu. Njena nezadovoljna buduća svekrva, ujedno i poznati romanopisac, nije štedjela novac za planiranje onoga što obećava da će biti najprestižnije vjenčanje sezone, sve dok se mrtvo tijelo ne pojavi na plaži.

Počinje dramatična istraga, a gledaoci bivaju uvučeni u vrtlog sumnji i optužbi. Svi gosti su potencijalni osumnjičeni.

Nikol Kidman igra ulogu svekrve koja možda zna više nego što priznaje, jer počinju da izlaze na vidjelo jezive tajne, a istraga naizgled kao da je prepisana sa stranica njenih romana.

Liv Šrajber u glavnoj muškoj ulozi unosi dozu hladnokrvnosti u haotičnu situaciju, tvrdeći da je sve "dramatično za slučajno davljenje". Režiju potpisuje dobitnica Oskara Suzan Bir.

Za ljubitelje misterija i drame, "The Perfect Couple" donosi savršenu kombinaciju napetosti, glamura i intrige. Premijera je zakazana za 5. septembar na Netfliksu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 02:43