/ -JUTJUB
07/10/2024 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Objavljen trejler za biografski film o Robiju Vilijamsu

Stiže novi biografski film o britanskoj pop zvijezdi Robiju Vilijamsu u kome je pjevač prikazan kao majmun. Doslovno – majmun.

Pod naslovom "Better Man", predstojeći film govori o Vilijamsovom razuzdanom usponu. Glas lika pripada samom pjevaču, iako je vizuelno predstavljen kao CGI majmun.

U novom biografskom filmu "Better Man" Robi Vilijams prikazan kao – kompjuterski generisani majmun (?!)

– Pitao sam te da si životinja, kako bi sebe vidio? Svojim sopstvenim riječima, rekao si da si izvučen na pozornicu kako bi nastupao poput majmuna – rekao je reditelj Majkl Grejsi u propratnom videu, obraćajući se direktno Vilijamsu.

– Odmah sam pomislio da te ne prikažem onakvim kakvog te mi vidimo, nego kako sam vidiš sebe… Taj način je privlačniji od još jednog muzičkog biografskog filma.

U režiji Grejsija, koji je prethodno režirao "The Greatest Showman" i dokumentarac o P!NK "All I Know So Far", u "Better Man" glume Jono Dejvis, Stiv Pemberton, Dejmon Heriman i Rejčel Bano. Predviđen je za prikazivanje u ograničenoj distribuciji ovog Božića (srijeda, 25. decembar), a šira distribucija slijedi 17. januara iduće godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. oktobar 2024 14:21