/ -PROMO
20/09/2024 u 09:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Orthodox Celts predvode Rockstrikciju 12. oktobra

Rockstrikcija je ovog 12. oktobra domaćin nezaboravnih muzičkih događaja, predvođenih legendarnim bendom Orthodox Celts, sa kojim nastupaju Šarena Pojava, Smrdljivi Martini i Tantra Brothers.

Ortodox Celts, bend poznat po jedinstvenom spoju irske tradicije i rock muzike, uvijek donosi energičan nastup koji publiku ostavlja bez daha.

Smrdljivi Martini iz Zagreba su mladi rock‘n‘roll bend koji je nastupao na brojnim festivalima širom Hrvatske, pred kojim je sjajna budućnost. Na Rockstrikciju dolaze u okviru saradnje sa festivalom Mudri Brk, koji se održava na Hvaru, u Jelsi. U sklopu razmjene rock kulture, na ovom festivalu je nastupao podgorički bend Petriktor.

Pravo iz Siska, u Podgoricu stiže grupa Šarena Pojava, donoseći jedinstven zvuk kao dio ovogodišnje razmene bendova. Još jedna muzička razmjena, koja je pokrenuta sa ciljem povezivanja različitih scena, otvara vrata mladim i talentovanim izvođačima da osvoje nove publike i donesu svježinu na festivalske bine.

Tantra Brothers je ruski bend koji poslednjih godina majstorski kombinuje tradicionalni reggae zvuk sa modernim ritmovima na teritoriji Crne Gore. Njihov nastup na festivalu obećava jedinstvenu atmosferu i energičan doživljaj za publiku.

Festival će se održati u subotu, 12. oktobra 2024. godine, u Kolektoru. Prvi kontigent ulaznica je pušten u prodaju po cijeni od 15 eura, a mogu se nabaviti na dobro poznatoj lokaciji, Itaka Library bar u Podgorici. Broj ulaznica po promotivnoj cijeni je ograničen.

Rockstrikcijom broj 7. koja se održava u Podgorici, zatvara se ovogodišnja sezona koja je imala sjajnu muzičku 2024. godinu u sklopu koje su gostovali neki od vodećih bendova regionalne i domaće muzičke scene: Ritam Nereda, Mortal kombat, Brkovi, Artan Lili, Elemental, Šiza, Funk Shui, Ego, Extroft, Devet, Rotko Stjuart, Petrikor i Autogeni trening. Organizatori najavljuju saradnju sa festivalima regiona za narednu 2025. godinu i zanimljiv line up koji će ljubiteje tvrđeg gitarskog zvuka sigurno obradovati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 09:43