/ -JUTJUB
09/08/2024 u 20:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pit Tauzend o okupljanju grupe The Who: Rodžer i ja ne govorimo

Ako sanjate da će se The Who ponovo okupiti, uzalud se nadate.

Pit Tauzend i Rodžer Daltri imaju zategnute odnose decenijama, ali prema Tauzendu, trenutno uopšte ne razgovaraju.

Iako su se pojavile nade – i isto tako brzo raspršene – u vezi sa ponovnim okupljanjem The Who, gitarista je sada rekao da će biti potrebno "preći rijeku" da se on i Daltri ponovo ujedine, ali se nada da bi jednog dana mogli nešto da riješe.

– Ne znam šta će se desiti sa The Who –kaže Tauzend za Daily Beast. – Nadam se da ćemo Rodžer i ja moći da pronađemo zajednički jezik i da pronađemo način da ponovo radimo, vjerovatno bez benda, jer mislim da smo to zaslužili. Ali takođe, postoji osjećaj da smo u poslednjem periodu naše karijere. Da li se samo nadamo da ćemo uraditi ono što Bob Dilan radi i nastaviti dalje?

– Ohrabruje me što vidim šta Rodžer radi na svojoj solo turneji. Čini mi se da, ako sastavimo mali bend i samo odlučimo da se zezamo, to bi moglo da bude sjajno. Ali Rodžer i ja ne razgovaramo. Dakle, možda će biti teško doći do nečega za šta obojica dijelimo interes. Ali mislim da postoji prostor za razgovor.

Kasnije, Tauzend je sugerisao da bi dozvolio Daltriju da dođe kod njega kada je u pitanju zajednički rad.

– Neću pokušavati da maltretiram Rodžera da uradi bilo šta – objašnjava on.– Ne želim da budem onaj lik kakav sam bio u vrijeme albuma "Quadrophenia", koji maltretira sve u The Who da rade upravo ono što ja želim.

– Uspjelo je, da. Ali nije bilo zabavno. I na kraju toga, Rodžer me je nokautirao. Tražio sam to, ali me je nokautirao. U svakom slučaju, nadam se. Svakako ne kažem da nećemo ništa da uradimo, ali Rodžer i ja imamo jednu cijelu rijeku da pređemo. I kada pređemo tu rijeku, vidjećemo šta će se desiti.

Daltri je ranije tvrdio da će Tauzend biti taj koji će imati konačnu riječ o tome da li će The Who ikada ponovo postati aktivan, ali je dodao:

– Trenutno sam jako srećan što mogu da kažem da je taj dio mog života gotov.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 12:15