/ -JUTJUB
19/08/2024 u 15:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pixies i tokom turneje prave novu muziku

Prošlog mjeseca, Pixies su najavili svoj deveti studijski album, "The Night the Zombies Came", peto studijsko izdanje benda otkako su se ponovo okupili 2004.

Sada, u novom intervjuu, objasnili su da je jedna od stvari koja ih inspiriše da stvaraju novu muziku činjenica da "ne žele da budu cover bend Pixiesa".

Komentar je dao gitarista Džoj Santjago u novom intervjuu benda za MOJO. Aludirajući na njihov kontinuirani rad tokom godina, rekao je:

– Fanovi su srećni što čuju stare stvari, ali mi smo kreativni ljudi… Ne želimo da budemo da budemo cover bend benda Pixies.

Proširujući to, bubnjar Dejvid Lovring je rekao:

– Ponovo smo se formirali 2004. i več smo 20 godina u tome. Sada je prošlo duže nego što smo u početku bili zajedno. Još uvijek to radimo i osjećamo da smo i dalje održivi… to je ono što radimo: "Operi, isperi, ponovi"!

Istina je – originalni put Pixiesa od 1986. do 1993. trajao je samo sedam godina, u poređenju sa 20 godina od kada su se ponovo okupili. Nakon toga, bend se razišao sa originalnim basistom Kimom Dilom i objavio niz studijskih albuma, uključujući "Head Carrier" iz 2016, koji je uključivao i jednu od njihovih najprodavanijih pesama, "All I Think About Now".

Sada, "The Night the Zombies Came" bi trebalo da bude objavljen 25. oktobra preko BMG-a i uključiće doprinos njihove nove basistkinje, Eme Ričardson, ranije iz Band of Skulls, koja je zamijenila Paz Lenšantin ranije ove godine.

HL/Izvor: Consequence of Sound

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 04:57