/ -PIXSELL/IVICA GALOVIć
09/07/2024 u 11:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Plavi orkestar priprema novi album

Na albumu će se naći 12 pjesama

Saša Lošić se nakon pet godina pojavio u javnosti. Naime, Plavi orkestar je održao koncert u Slavonskom Brodu, a muzičar je otkrio zbog čega ga ovoliko dugo nije bilo. Kazao je da je pandemija istinski razlog dugogodišnje pauze.

"Intenzivno doživljavam stvari. Mene je to na neki način vanredno opkolilo, tako da ste me vidjeli prije, recimo, dvije godine, mislili biste da nisam normalan. Bio bih pet metara od vas", rekao je za IN Magazin.

Između ostalog je otkrio i kako je nastao evergreen "Suada".

"Rekoh: ‘Pava, hajmo napraviti narodnjak.‘ Onda sam ja počeo: ‘Ti si meni sve‘ i on odgovorio: ‘Ti mi daješ sve‘, ja: "I kad tebe nema...‘ Došli smo nazad u dnevnu sobu i odsvirali, misleći da će to biti onako, kao neka mala šala", naveo je.

Plavi orkestar sprema novi album na kojem će se naći 12 pjesama. Kako je rekao Loša, sve pjesme su energične i nema melanholije niti tuge.

‘"Mnogi su događaji, pa čak i pandemija, razdvojili ljude tako nepomirljivo. Mislim da mi možemo malo doprinijeti da damo jedni drugima ruku i da idemo dalje zajedno. To mi je neka želja", rekao je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. jul 2024 08:48