zadužbina milan mladenović / - ZADUžBINA MILAN MLADENOVIć
07/07/2024 u 21:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Podgorički bend Pojačano prisustvo i dalje u trci za Nagradu Milan Mladenović

Među polufinalistima konkursa za Nagradu Milan Mladenović 2024 je i Pojačano prisustvo. Riječ je o bendu iz Podgorice koji čine Jelena Laban, Pavle Prelević i Ilija Gajević.

- Žiri koji čine Anja Rupel (Slovenija), Dubravko Jagatić (Hrvatska), Max Juričić (Hrvatska), Nikola Vranjković (Srbija) i Svetlana Đolović (Srbija) odabrao je za polufinale 42 pjesme od 318 prijavljenih na ovogodišnji konkurs - saopšteno je iz Zadužbine Milana Mladenovića, a Pojačano prisustvo je u igri s pjesmom “Pit stop”.

Članove benda veže zajedničko pozorišno iskustvo i stvaralaštvo. Debi album “U mojoj kući” bend je lansirao krajem prošle godine.

- Sredinom jula žiri će odabrati i 12 finalista, koji će se naći na promotivnoj CD kompilaciji, a koju Zadužbina Milana Mladenovića objavljuje svake godine u cilju promocije prepoznatih talenata. Šesti dobitnik Nagrade Milan Mladenović znaće se 21. septembra 2024, tradicionalno, na Milanov rođendan. Nagrada Milan Mladenović će i ove godine biti dodijeljena u Makarskoj - navodi se u saopštenju Zadužbine.

Završen konkurs za Nagradu Milan Mladenović, stiglo više od 400 pjesama

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:20