/ -FACEBOOK
24/08/2024 u 18:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Queens of the Stone Age otkazali sve koncerte do kraja godine

Queens of the Stone Age objavili su da su otkazali ili odložili sve svoje preostale koncerte za ovu godinu kako bi frontmen Džoš Hom "primio osnovnu medicinsku njegu".

Ranije ovog ljeta, QOTSA su bili prisiljeni da otkažu nekoliko nastupa na svojoj evropskoj turneji, jer je Hom morao da se vrati u Sjedinjene Države na hitnu operaciju.

Odloženi koncerti su svi sjevernoamerički nastupi koji je trebalo da budu održani ove jeseni.

U svojoj novoj izjavi Queens of the Stone Age napisali su sledeće:

"QOTSA sa žaljenjem objavljuje otkazivanje i/ili odlaganje svih preostalih nastupa za 2024. godinu. Džošu nije preostalo ništa drugo nego da da svoje zdravlje doživi kao prioritet i prima osnovnu medicinsku njegu u ostatku godine. Džoš i poroduca QOTSA jako su zahvalni na vašoj podršci i vremenu koje smo proveli zajedno tokom godine. Nadamo se da ćemo se ponovno videti 2025. godine".

Iako nikakvo specifično zdravstveno stanje nije spomenuto ni u jednoj izjavi koju su izdali ovog ljeta, Hom je u intervjuu iz aprila 2023. otkrio da mu je godinu dana ranije dijagnostifikovan neodređeni rak. Nekoliko mjeseci kasnije, u novembru 2023. otkrio je da više nema kancer.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 11:28