/ -EPA EFE
02/09/2024 u 14:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ričard Gir posle 35 godina otkrio tajnu sa snimanja „Zgodne žene"

Holivudski glumac Ričard Gir opčinio je žene širom planete ulogom Edvarda Luisa u romantičnoj komediji "Zgodna žena" ("Pretty Woman") iz 1990. godine.

Njegovu partnerku, prostitutku Vivijen tumači oskarovka Džulija Roberts, film je režirao Geri Maršal.

Radnja "Zgodne žene" prati priču o bogatom poslovnom čovjeku Edvardu (Gir), koji angažuje prostitutku Vivijan Vord (Džulija) da ga prati na nekoliko društvenih događaja. Međutim, Edvard se zaljubljuje u nju i tada počinju problemi.

Gir je na panelu na Venecijanskom filmskom festivalu, govorio o svojoj karijeri, između ostalog i o ulozi u Zgodnoj ženi, koja ga je proslavila.

Na platnu su se smjenjivali kadrovi iz filma, a dok je išla scena u kojoj on sjedi na klaviru, a Vivijen ulazi, potom je on skida i postavlja na klavir, publika u Veneciji je oduševljeno aplaudirala. Gir je šaljivo prokomentarisao:

"Mislim, nikakva hemija".

Potom je dodao: "Ovaj glumac i ova glumica očigledno nisu imali hemiju… Nisam to vidio dugo. To je seksi scena." Ali, u suštini, bilo je to samo odijelo i dobra frizura. Glumio sam lika koji je bio gotovo kriminalno loše napisan" - izjavio je Gir, a prenio Deadline.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 14:48