/ -JUTJUB
18/07/2024 u 18:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rok apoteka najavila fizičko izdanje albuma „Drugačiji od drugih"

Novosadski bend Rok apoteka, poznat po svojoj jedinstvenoj mješavini žestokih gitarskih rifova i emotivnih tekstova, objavila je digitalno izdanje drugog albuma "Drugačiji od drugih".

Skoro godinu dana posle vrlo uspješnog prvog albuma, ovaj album donosi svježe zvuke i introspektivne pjesme koje odražavaju razvoj benda.

– Svaka pjesma je pažljivo komponovana i nosi autentični zvuk i energiju koji su oduvijek bili zaštitni znak Rok Apoteke –kažu članovi benda koji čine Ivan Bošnjaković (vokal i gitara), Duška Jakšić(vokal), Kristina Jevtović (klavijature, prateći vokal), Nemanja Necić (bas gitara, prateći vokal), Sebastijan Šimunović(bubnjevi) i Daniel Kulišić (gitara).

Album "Drugačiji od drugih" je objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music. Digitalno izdanje je izašlo krajem juna, a fizičko CD izdanje se očekuje krajem godine,piše headliner.rs

Album se sastoji od deset pjesama, a u dvije pjesme Rok Apotela sarađuje sa grupama Iskaz i Srčani udar.

– Pripremite se za muzičko putovanje koje će vas voditi kroz lavirint emocija, sa singlovima koji su već osvojili srca publike i obećavaju da će postati hitovi! – dodaje bend.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 03:31