/ -WIKIPEDIA
17/09/2024 u 20:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rundek i Ekipa na mini turneji po Srbiji

Darko Rundek i Ekipa održaće tokom novembra i decembra 10 koncerata u manjim prostorima u Srbiji, u organizaciji producentske kuće Long Play.

Jedinstven, serijal koji predstavlja pravu poslasticu za njegove obožavaoce počinje sa dva nastupa u Nišu, pa se nastavlja u Pančevu i Novom Sadu, da bi bio krunisan sa čak pet koncerata u Beogradu.

Svi koncerti su sa sjedećim mjestima, tako da će Rundekova vjerna publika moći u komforu da uživa u hitovima iz svih faza njegove četiri i po decenije duge karijere: "Ena", "Šal od svile", "Uzalud pitaš", "Bi mogo da mogu", "Apokalipso", "Ruke", "Makedo"…

– Evo nas posle više od godinu dana opet u Srbiji. Imamo mnogo novih i starih pjesama, dobre i svježe muzike i radujemo se susretu sa nama najboljom publikom na svijetu – izjavio je Rundek povodom predstojećih koncerata.

Vrsni umjetnik je sa raznim postavama ovakvu vrstu ugođaja već priređivao obožavaocima, te se sa sigurnošću i ovoga puta mogu očekivati rasprodati koncerti i užitak za pamćenje.

Za koncerte u Nišu ulaznice se mogu nabaviti preko Tickets servisa, za koncert u Pančevu karte su u prodaji na blaganji Kulturnog centra.

Za prodaju ulaznica u Novom Sadu biće zadužen servis Gigstix, dok se ulaznice za beogradske koncerte mogu nabaviti preko Efinity servisa, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Prodaja ulaznica za sve koncerte Rundeka i Ekipe počinje od četvrtka, 19. Septembra u 12:00 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 20:25