/ -INSTAGRAM
19/06/2024 u 13:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Selin Dion zaplakala na premijeri svog filma

Dokumentarni film "Ja sam: Selin Dion" prati godinu dana života pjevačice i njenu borbu sa rijetkim neurološkim sindromom.

Sada je održana premijera filma kojoj je pevačica prisustvovala:

"Ne mogu da vjerujem koliko sam bogata što imam ovakve obožavaoce u životu", rekla je Selin i zaplakala posle premijere dokumentarnog filma u Njujorku, piše People.

"Vaše prisustvo na mom putovanju je bilo poklon. Vaša ljubav i podrška su me gurali naprijed kroz sve probleme", rekla je emotivna pjevačica. Osim fanovima, pjevačica se zahvalila i svom timu, kao i djeci.

"Naravno, nikada ne bih stala pred vas da nisam imala podršku i ljubav svoje djece", rekla je ona i dodala:

"Hvala vam svima od srca što ste bili dio mog puta. Ovaj film je ljubavno pismo svima vama", rekla je čuvena pjevačica za šta je bila nagrađena gromoglasnim aplauzom. Podsjetimo, muzička diva pati od neurološkog poremećaja sindroma ukočene osobe. Da bi smanjila bol, konzumirala je brojne ljekove bez recepta. Kasnije je uzela lijek valijum (diazepam) na recept kako bi opustila tijelo, a nedavno je priznala i kako je čak 17 godina ignorisala simptome ove opake bolesti. "Počeli smo sa dva miligrama da vidimo da li će pomoći, pa 2,5, pa 3, pa 15, pa 50", rekla je ranije i dodala da je jednom uzela 90 miligrama da bi uspjela da nastup održi do kraja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 13:39