/ -SHUTTERSTOCK
18/01/2024 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Serija Better Call Saul nominovana je za Emi nagrade čak 53 puta, a nije osvojila nijednu

Better Call Saul sada drži rekord za najviše gubitaka na Emi nagradama

Dok su Succession, The Bear i Beef odneli najviše nagrada na ovogodišnjoj dodjeli Emi nagrada, glumci i ekipa serije Better Call Saul napustili su Peacock Theatre u Los Anđelesu praznih ruku.

Ali to nije ništa novo za veoma cijenjenu kriminalističko-dramsku seriju, koja je premijerno prikazana 2015. godine, a poslednja epizoda emitovana je 2022. godine.

Better Call Saul sada drži rekord za najviše gubitaka na Emi nagradama, prema Variety-u, koji ga je nazvao "najomalovaženijom serijom svih vremena". Serija, u kojoj je Bob Odenkirk glumio titularnog advokata i koja je nastavak kritičari hvaljene TV serije Breaking Bad, dobila je nevjerovatne 53 nominacije za Emi tokom svojih šest sezona, ali na kraju nije dobila nijednu nagradu.

Ove godine, poslednja sezona serije Better Call Saul nominovana je za četiri Emija, uključujući izvanrednu dramsku seriju, Izuzetnog glavnog glumca u dramskoj seriji (za koju je Odenkirk nominovana šest puta), Izuzetnu sporednu glumicu u dramskoj seriji i Izuzetan scenario za dramske serije. Izgubio je od serije Succession u svim kategorijama osim u jednoj. Uprkos zanemarivanju Televizijske akademije, Better Call Saul osvojio je niz drugih nagrada tokom prikazivanja. Prošle godine osvojio je nagradu za najbolju dramsku seriju i za najboljeg glumca u dramskoj seriji na nagradama Critics Choice Avards i Zlatnim globusima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 00:13