/ -PIXABAY
08/03/2024 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sleš spreman da predstavi svoj bluz solo album

Nastavak njegovog debitantskog solo albuma "orijentisan na bluz" imaće brojne gostujuće pjevače

Ponekad može biti antiklimaktično kada umjetnici najavljuju svoje projekte, ali u slučaju ikone električne gitare Sleša, sve je drugačije: najava koja će biti objavljena u petak otkriće sve detalje njegovog dugo očekivanog bluz solo albuma.

Prema izvještajima od prošlog ljeta, već smo znali da će nastavak njegovog debitantskog solo albuma "orijentisan na bluz" imati brojne gostujuće pjevače.

– Ja sam rok gitarista koji je čvrsto ukorijenjen u bluzu – rekao je Sleš u video snimku. – Ako biste slušali bilo šta što ja radim, mogli biste da vidite koliki je uticaj bluza, a ja sam uvijek mislio da ću u nekom trenutku željeti da snimim album. I okupili smo se i uradili to.

Mediji su otkrili još prošlog ljeta da je pop kraljica koja je postala rok zvijezda, Demi Lovato, jedno od imena koje će se pojaviti.

– U ovom trenutku nema mnogo više da se kaže, ali Lovato i ja smo definitivno nešto snimili – rekao je tada Sleš.

Pesma će dovesti do punog kruga zajedničkog odnosa ovog para, nakon što je Sleš ustupio rok verziju pjesme "Sorry Not Sorry", koja je pomogla Demi Lovato da pokrene njen šokantni stilski rebrend.Gitarista je jednostavno nazvao "potpuno drugačijom vrstom pjesme" u poređenju sa "Sorry Not Sorry"i da ona pruža platformu za pevačicu da pokaže koliko različit njen glas može biti.

Uspjeh Slešovog debitantskog solo izdanja, na kojem su među gostujućim pevačima bili Ozi Ozborn, Fergi, Kris Kornel i Majls Kenedi, pomogao je da se pokrene Miles Kennedy and the Conspirators, jedan od drugih Slešovih muzičkih projekata.

Sleš i kompanija su trenutno na turneji koja ih vodi širom Južne Amerike pre datuma u Australiji, Aziji i Evropi. Koncerti su bili prva prilika da se čuje Slashovo nedavno predstavljeno pojačalo Magnatone s njegovim potpisom.

Izvor: Guitar World

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 00:13