Snup dog / - SNUP DOG
23/07/2024 u 11:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Snup Dog, Leticija Kasta i Sergej Bubka nosiće olimpijsku baklju prije ceremonije otvaranja

Američki reper, glumac i muzički producent Snup Dog biće među nosiocima olimpijske baklje u petak, poslednjeg dana štafete prije večernje ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Pridružiće mu se francuska glumica Laticija Kasta, francuski reper MC Solar, kao i  penzionisani ukrajinski skakač s motkom Sergej Bubka.

Snup Dog će biti među poslednjim nosiocima olimpijske baklje, a nosiće je ulicama Sen-Denija, etnički raznolikog sjevernog pariskog predgrađa u kojem se nalaze Olimpijski stadion i Centar za vodene sportove.

Olimpijska baklja je dva mjeseca putovala kroz Francusku, a u petak ujutro proći će i kroz Olimpijsko selo koje se nalazi između Sen-Denija i susjednog Sen-Uena.

- Slavimo, učinimo ove igre nezaboravnim, pustimo najboljima da zlato zasja - izjavio je 52-godišnji umjetnik kojeg je američki kanal NBC angažovao kao jednog od komentatora Olimpijskih igara u Parizu.

- Odrastao sam gledajući Olimpijske igre i jako sam uzbuđen što vidim kako ovi nevjerovatni sportisti izvode najbolje što mogu u Parizu - rekao je reper u saopštenju za NBC. Njegove društvene mreže pokazuju da je posebno veliki obožavatelj košarke i američkog fudbala.

- Imaćemo neke lude događaje, i naravno, unijeću taj ‘Snoop’ stil u kombinaciju: biće to najepskije igre - rekao je za NBC.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:14