/ -EXIT PHOTO TEAM
11/07/2024 u 12:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Spektakularnim nastupima Baby Lasagne, Iniko i Buraka Yetera otvoren ovogodišnji EXIT

Kapije EXIT festivala sinoć su otvorene po 24. put, publiku su u okviru specijalnog Nultog dana na Tesla Universe bini rasplesali i Whyte Fang, Teya Dora, Luke Black i Keni nije mrtav, dok će večeras punim sjajem zasijati preko 40 bina i zona!

Baby Lasagna, Iniko, Burak Yeter i Dimash zapalili su Tvrđavu na Teslin rođendan, a večeras stižu Gucci Mane, Carl Cox, Oliver Tree, KlangKuenstler, Rudimental i niz drugih!

"Ovdje smo da probudimo naše supermoći i promijenimo svijet!" – jednoglasno su se složili vodeći svjetski govornici na svečanoj ceremoniji otvaranja 24. izdanja EXIT festivala, koju je poveo Wim Hof,čovjek koji je ukrotio hladnoću i podredio je svom psihičkom i fizičkom zdravlju, a pridružili su se Oren Harris, Henry Ammar i Stefanos Sifandos. Čarobna Lava je izvela pjesmu "Starseed" koju je komponovala Exitu za rođendan, a ceremoniju je upotpunio i jedinstveni projekatMuzika nade, jedinstven program u Srbiji koji je nastao u partnerstvu sa čuvenim El Sistema pokretom, proglašenim od strane UNESCO-a za najbolji socijalno inkluzivni program na svijetu.

"Najbolji koncert do sada, najbolja publika! Nikad nismo udarili sliku na koncertu, ali ovdje moramo – KLEKNITE ISPRED EXITA!" – oduševljeno je rekao apsolutni favorit evrovizijske publike Baby Lasagna, koji je među okupljenima ispred Tesla Universe bine izazvao nezapamćenu euforiju! Vodeći umjetnici nove generacijeIniko fanove su raspametili fenomenalnim vokalom i nezaboravnim performansom, dok su sjajnu uvertiru kreirali Teya Dora, Luke Black i Keni nije mrtav! Publiku su do duboko u noć budnom držali Burak Yeter i Dimash, ali i audio-vizuelni performans koji je na glavnu binu donijela Whyte Fang!

Nulti dan EXIT festivala, posvećen rođendanu našeg najvećeg pronalazača Nikole Tesle, dao je tek naznaku svega što nas čeka u narednim danima – večeras na Tesla Universe binu stižu rodonačelnik trapa Gucci Mane, autentični umjetnik Oliver Tree, energični sastav Rudimental i australijski muzički vizionar Dub Fx! mts Dance Arena će još jednom sa nestrpljenjem dočekati najvećeg od najvećih, sam sinonim za DJ profesiju – Carl Coxa, dok je jutro u Exitovom hramu elektronske muzike rezervisano za Samu‘ Abdulhadi i KlangKuensltera!

Na EXIT Starseeds u narednim danima stižu i legendarni hip-hop i pop sastav Black Eyed Peas, koosnivač Rage Against The Machine - Tom Morello, braća Cavalera, Bonobo, Black Coffee, Maceo Plex, Sara Landry, Sama‘ Abdulhadi, John Newman DJ Hybrid live, Ofenbach, Steve Angelo, Altin Gün, Azahriah, Ofenbach i mnogi drugi, a satnica i čitav program po binama dostupni su na sajtu EXIT festivala.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:07