/ -JUTJUB
17/07/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stiv Karel nije bio jedina opcija za glavnu ulogu legendarne serije

Humoristička serija "The Office" izgledala bi mnogo drugačije da nije bilo Stiva Karela, koji je otelotvorio Majkla Skota.

Prije nego što je Karel dobio glavnu ulogu u seriji, producenti su istu ponudili Filipu Simuru Hofmanu, Polu Đamatiju i Bobu Odenkirku.

Prema IndieVire-u, Hofman i Đamati su odbili ulogu, a Odenkirk nije uspio da impresionira producente, zbog čega su se na kraju odlučili za Karela.

Odenkirk, zvijezda hit serije "Better Call Saul", nedavno je gostovao u podkastu "Office Ladies" koji vode Karelove koleginice Džena Fišer i Anđela Kinsi. Tokom intervjua, glumac je otkrio zašto nije uspio da dobije glavnu ulogu u seriji "The Office".

"Ja sam, na čudan način, prilično ozbiljan za komediju", objasnio je Odenkirk. "Neočekivano sam ozbiljan... Mislim da je to jedan od razloga zašto je Stiv Karel bolji i zašto je dobio ulogu."

Iako je bio previše ozbiljan za ulogu Majkla Skota, Odenkirk je rekao da mu je ova karakteristika pomogla kada je bio na audiciji za dramske serije poput "Better Call Saul-a."

"Mislim da je bilo i drugih uloga za koje sam razmatran, ali Stiv ih je dobio i to zato što je on zabavniji", objasnio je Odenkirk. "Mislim da nosim previše iskrene ozbiljnosti sa sobom i to je to. Znate, ja vam ne delujem ubjedljivo kao jednostavan lik. Sve vrijeme tražite neku vrstu tame u meni i to je odlično za drame", rekao je on.

Iako nije igrao Majkla Skota, Odenkirk je imao gostujuću ulogu u "The Office."

Pojavio se u jednoj epizodi devete sezone, pod nazivom Moving On, u kojoj je igrao šefa iz agencije za nekretnine, koji je karakterno identičan Skotu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:23