/ -THE CURE – I XI MMXXIV
23/09/2024 u 15:11 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

The Cure objavili dio nove pjesme

Posle serije razglednica i bilborda, The Cure su podijelili djelić svoje nove pjesme "Alone". Ona se smatra prvim singlom sa njihovog predstojećeg albuma "Songs Of A Lost World".

Ranije ove nedjelje, fanovi koji su bili povezani sa The Cure putem njihove zvanične WhatsApp grupe dobili su poruku sa dijelom teksta: "Ovo je kraj svake pjesme koju pjevamo".

Sada su, kako je jedan Reddit korisnik zabilježio, fanovi dobili poruku sa pitanjem: "Želite li da čujete ‘Alone‘?" Klikom na "DA", dobili biste link ka stranici sa pomenutim tekstom i pjesmom "Alone". I drugi koji su se prijavili na mailing listu Songs Of A Lost World takođe su dobili ovaj link.

Kada stignete na tu stranicu, potrebno je da skrolujete datum do "I XI MMXXIV" (bilo koji drugi datum će pokazati poruku "pokušajte ponovo"). Kada skrolujete do pravog datuma, možete da čujete 15-sekundni isečak pjesme "Alone". Moguće je da nagovještava da će "Songs Of A Lost World" biti objavljen 1. novembra? Bio bi to njihov prvi album još od 2008. i albuma "4:13 Dream".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. septembar 2024 15:11