/ -JUTJUB
28/06/2024 u 10:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tvorac „Baby Reindeer-a" sprema novu seriju

Ričard Gad, tvorac i glavna zvijezda serije Babz Reindeer, priprema novu dramsku seriju "Lions" koju će producirati HBO i BBC.

Novu šestodjelnu dramu je osmislio, napisao i izvršno producira Gad, ali ovog puta nije glavna glumčka zvijezda, otkriva Varajeti.

Mnoge je začudilo zašto Gad neće ponovo sarađivati sa Netfliksom nakon planetarnog uspjeha "Baby Reindeer-a", ali razlog je to što je BBC već u februaru naručio seriju "Lions".

Pored toga, Gad je oduvijek želio da sarađuje sa HBO-om.

"Kupovina HBO kutije setova "Porodica Soprano", "Žica ili "Oz" i gledanje od početka do kraja bili su neki od najljepših trenutaka mog detinjstva. Od tada mi je oduvijek bio san da radim s HBO-om i da budem dio njihove ikonične liste serija", izjavio je Gad.

Još uvijek nema informacija o glumačkoj postavi, ali se očekuje da će produkcija početi uskoro.

Ovako glasi opis radnje: "Kada se Ruben, Nialov "brat", pojavi na njegovom vjenčanju, dolazi do eksplozije nasilja koja nas vraća unazad kroz njihove živote. Obuhvatajući skoro četrdeset godina od 1980-ih do današnjeg dana, ova ambiciozna serija će prikazati uspone i padove njihovog odnosa, od njihovog susreta kao tinejdžera do njihovog raskida kao odraslih osoba – sa svim dobrim, lošim, groznim, smiješnim, ljutim i izazovnim trenucima koji su ih pratili. Uhvatiće divlju energiju promjenljivog grada – pa čak i svijeta – i pokušati da razriješi teško pitanje... Šta znači biti muškarac?"

Ranije ovog mjeseca, Netfliks je otkrio da je "Baby Reindeer" postao deseta najpopularnija serija na engleskom jeziku svih vremena na platformi, sa 84,5 miliona gledalaca do 11. juna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. oktobar 2024 21:30