Plesači ”Duge” slavili 15 godina uspјešnog rada / PK DUGA
15/09/2024 u 22:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(FOTO/VIDEO) Berane pleše sa "Dugom"

Plesni klub "Duga" je za 15 godina postojanja postigao zapažene rezultate na domaćoj i međunarodnoj plesnoj sceni. Osvojili su 70 prvih mjesta za koreografije na takmičenjima i bili učesnici brojnih muzičko-plesnih projekata u zemlji i regionu. Jedini u regionu snimaju plesne spotove koji su obilježje kluba.

Minulog petka, 13. septembra, u beranskom Centru za kulturu  "Duga" je održala jubilarni koncert povodom 15 godina uspješnog rada. Tokom koncerta prikazan јe kratak video sa nastupima kluba na takmičenju, kao i kolaž plesnih spotova, odnosno ekranizovanih koreografija po kojima je ovaj klub prepoznat.

Plesači "Duge" su izveli sedam koreografija koje su nagrađivane na državnim i međunarodnim takmičenjima.

Predsjednica kluba i koreograf Marina Nina Rmuš istakla јe da je jubilej značajan događaj ne samo za klub, već i za Berane, zbog činjenice da klub okuplja generacije djece tokom 15 godina postojanja. Zbog toga svoj grad smatra "Duginom" zajednicom i zahvalna јe sugrađanima i publici na podršci i povjerenju. Tokom koncerta su zahvalili i Zoranu Jojiću, direktoru Direktorata za sport, na prisustvu i podršci.

Od osnivanja do danas, plesni klub "Duga" je postigao zapažene rezultate na domaćoj i međunarodnoj plesnoj sceni. Osvojili su 70 prvih mjesta za koreografije na takmičenjima i bili učesnici brojnih muzičko-plesnih projekata u zemlji i regionu. Jedini u regionu snimaju plesne spotove koji su obilježje kluba.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 22:21