Dragana Mirković sa svojim gošćama / -DAN PORTAL
23/03/2024 u 00:06 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Goga Sekulić i Sandra Rešić gošće na koncertu Dragane Mirković u Podgorici

Podršku balkanskoj folk divi pružile mlađe koleginice i prijateljice

Na koncertu u Podgorici Dragana Mirković je ugostila dvije mlađe koleginice, koje su joj, kako je kazala, uvijek bile podrška, ali za koje ih veže i prijateljstvo. Sandra Rešić je gost na svakom koncertu u sklopu turneje Do poslednjeg daha, a gost iznenađenja na podgoričkom koncertu bila je Goga Sekulić. One su bile i gošče pressa uoči koncerta.

- Meni je velika čast posle toliko godina da nastupam sa Draganom. Ja sam 1999. godine bila Dragani i Breni gošća u Cirihu još sam bila amaterka u tom momentu, dok se nisam pojavila 2000. Nekako mi se vratilo to vrijeme i prebudile neke emocije, posebno kada sam bila danas na probi. Mnogo se radujem i presrećena sam, posebno što je to baš ovdje u Crnoj Gori, jer sam ja rođena u Crnoj Gori - kaže Goga Sekulić.

Sandra Rešić nije prvi put sa Draganom na sceni.

- Što se mene tiče, prvi put mi je da nastupam u Podgorici pred ovolikom publikom. S Draganom Mirković mi je ovo šesti koncert, jer sam imala tu čast da, nakon prvog koncerta u Areni i drugog, me Dragana Mirković pozove da budem gost na cijeloj njenoj turneji. Tako da, ne mogu da kažem sad ovo večeras da mi je iznenađenje, ali mi jeste iznenađenje zato što sam prvi put u Podgorici, a da nisam radno, da ne nastupam. Velika mi je čast što sam ovdje i što ću večeras biti dio Draganinog koncerta, zajedno sa Gogom, i da ću doživjeti prosto crnogorsku publiku na neki malo drugačiji način - istakla je Sandra.

O tome kako doživljavaju estradu, kada je bilo lakše pjevačima da uspiju i probiju se do estrade, ali i o muzičkoj sceni uopšte poslušajte u videu koji slijedi:

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:26