”Sve da ima neki način” novi singl benda Silente / -SKRINšOT/JUTJUB
27/03/2024 u 20:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Hrvatska senzacija SIlente u Podgoricu dolazi sa novim singlom "Sve da ima neki način"

Karte za sjutrašnji nastup u CKZ Ribnica su unaprijed raspordate

 Hrvatska muzička senzacija, bend SIlente stiže u Podgoricu sjutra, 28. marta. Na obali RIbnice premijerno će izvesti i novi singl  "Sve da ima neki način". Karte za njihov nastup su već unaprijed rasprodate.

Muziku za novi singl potpisuje Tibor Karamehmedović, tekst Sanin Karamehmedović, dok je za audio produkciju zaslužan Nikša Bratoš. Pjesma "Sve da ima neki način" je drugi singl sa predstojećeg albuma, nakon prošlogodišnjeg "Sve što treba znat o ženi".

- Bend se okupio u studiju u januaru ove godine s novim materijalom. Snimili smo pet novih stvari, a album ćemo dovršiti na jesen. Do tada planiramo objaviti nekoliko singlova od kojih je prvi pjesma "Sve da ima neki način". Zahvaljujemo cijeloj ekipi koja je učestvovala u ovom projektu i vesele se sljedećem snimanju. Veliki pozdrav svim fanovima - poručuje Silente.

Novi singl prati i video spot, za čiju je produkciju zaslužan Filip Gržinčić. Spot je sniman na više lokacija, i to u Rijeci, u Roswell parku u Fužinama i u studiju u Zagrebu, a sve su vodili Gržinčić Creative Visuals.

Prilika da se novi singl čuje uživo su mnogobrojni koncerti sastava Silente koji će biti održani ove godine širom regiona, a neki od već objavljenih gradova su Podgorica, Banja Luka, Rijeka, Čakovec, kao i Zagreb gdje će ovog ljeta održati najveći samostalni koncert u karijeri, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 19:50