Ivana Marić Ne žalim / -HRVOJE BANIć
12/02/2024 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Ivana Marić promovisala novi singl ‘Ne žalim‘

"Šta je tu - tu je, nema nazad i idemo dalje", poručuje pjesmom

U životu uvijek može drugačije, no važno je prihvatiti kako stoje stvari i krenuti dalje, a upravo nam to novom pjesmom ‘Ne žalim‘ poručuje Ivana Marić. Alen Lemešević napisao je muziku, Armin Redžić tekst, a sve je uz Ivanin izvrstan vokal donijelo moćnu muzičku priču. O svemu je sama Ivana imala samo riječi hvale, te ujedno nagovijestila da postoji mogućnost daljnje suradnje sa istim autorima.

- Neizmjerno sam zahvalna dragom kolegi Alenu Lemeševiću što je baš mene nazvao i ponudio mi ‘Ne žalim‘ u koju sam se zaljubila na prvo slušanje. Poslao mi je još nekoliko izvrsnih demo snimaka koje ćemo, vjerujem, tek odraditi. Takođe bih istakla talentiovanog mladog čovjeka Armina Redžića koji je napisao stihove tačno po mojoj mjeri - kaže Ivana.

Kako je objasnila, tema pjesme "Ne žalim" je nešto o čemu svi često razmišljamo i razgovaramo.

- Za čim žališ što si napravio ili nisi napravio, jer uvijek mislimo da smo mogli bolje ili da smo drugačije, da bi rezultat bio bolji. Mislim da ova pjesma jasno govori: šta je tu - tu je, nema nazad i idemo dalje! Tačno tako se ja sad osjećam i potpuno sam srećna i zadovoljna s tim - ispričala je.

"Ne žalim" prati i odličan video spot za koji možemo reći da vrijedi ona ‘manje je više‘, a za sve se pobrinulo iskusni Hrvoje Banić.

- Za sami video spot, zajedničkim smo snagama Hrvoje Banić i ja razmatrali nekoliko ideja, ali smo se na kraju ipak odlučili za najjednostavniju, što se na kraju pokazalo dobitnom kombinacijom. To na kraju ne čudi, je ovo nije naša prva saradnja, a iskreno se radujem svakoj jer osim profesionalnosti, uvijek je užitak raditi u opuštenoj i zabavnoj atmosferi. U studiju smo doslovno bili samo Hrvoje, moja draga Mihaela Dodić, koja se brine o mojem make-up još od mog prvog spota za pjesmu ‘Tebe voljeti‘. Odlično sam se osjećala u haljini koju sam odabrala za potrebe snimanja, te u drugoj kombinaciji koju sam uzela iz svog ormara i upotpunila gitarom dragog prijatelja Zvone Domazeta - otkrila je Marić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 04:22