Hor Vokalisti u KIC-u / - VLADIMIR POPOVIć
18/06/2024 u 16:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Prvi solistički koncert hora Vokalisti: Veče pjesme i ljubavi na balkanski način

Hor Vokalisti pripremio je svoj prvi solistički pop koncert u sali KIC-a „Budo Tomović“. Umjetničkim performansom uz odabrani repertor uljepšaće veče sugrađanima 19. juna od 20 časova.

Pjesme po izboru i u horskom aranžmanu osnivača, umjetničkog rukovodioca i dirigenta hora, profesora muzike Saše Barjaktarovića, čine domaće i inostrane pop kompozicije koje u izvođenju talentovanih Vokalista,  koji nijesu muzički obrazovani,  pariraju svjetskim horskim scenama.

Od  2020. godine ljudi dobrog glasa  satkani od ljubavi, bogati entuzijazmom, pod palicom Barjaktarovića ostvaruje porfesionalne planove, rade na autorskim pjesmama, a obradama velikih hitova napokon udišu balkansu dušu. Iako je repertoar raznolik, najvećim dijelom ga čine pop pjesme, što ova ekipa, uz dobro raspoloženje, obećava i na koncertu.

Koliko atmosfera može biti svečana i savršena ne zavisi samo od događaja iako su tu Vokalisti prepoznati kao izbor broj jedan.  Vokalisti su rado viđeni na različitim manifestacijama, od najviših državnih događaja, među kojima su inaugiracija predsjednika države, dodjela Trinaestojulske nagrade, proslava Dana državnosti, pa do lokalnih turističkih manifestacija.

O njima su dosad pisali ugledni inostrani mediji, portali a imali su i svaršen razlog za to. Ovaj horski ansambl je snimio više spotova sa kompozicijama različitih muzičkih žanrova, a poslednji na poznatu partizansku pjesmu„Konjuh planinom“, postigao je regionalnu popularnost, ali i rekordnu posjećenost na Jutjubu.

Njihov prvi koncert  je poklon ljubiteljima dobre energije i pjesme, ali i prilika da se uživo uvjerite u njihov kvalitet. Besplatne ulaznice za koncert se mogu preuzeti na biletarnici KIC-a.

(VIDEO)Hor Vokalisti objavio spot za pjesmu "Kad gitara zasvira"

(VIDEO) Saša Barjaktarović i Vokalisti podigli muzički obelisk Konjuh planini

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 14:42