AM/PM novi singl Randoma / - COVER
07/07/2024 u 22:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Random objavio novu pjesmu i spot: Besmisao vremena prije i poslije podne

Marko Lubarda, reper iz Podgorice, koji nastupa pod pseudonimom Random objavio je novu numeru i spot pod nazivom "AM/PM".

U pitanju je prva nova pjesma nakon albuma "Origano", izdatog u novembru 2023. godine, sa kog su ekranizovane "Proba‘" i "Ispred Kina Kulture". Kao i za ova dva spota, muziku na "AM/PM" potpisuje producentski duo Knowhere2run koji čine Marko Ćaćić i Todor Tadić, a za video produkciju je zaslužan Balša Krkeljić (SVL films). 

 

"AM/PM", kroz koji se provlači tema o besmislu mjerenja vremena i podjele na "prije podne" (AM) i "popodne" (PM), obiluje koloritnim rješenjima za koje je zaslužna Jelena Vušurović, akademska slikarka, u čijem ateljeu na Cetinju je i sniman spot. U videu se otkriva širok izbor njenih likovnih radova, a takođe je doprinijela glumom i kreativnim rješenjima. 

image

Random objavio novi spot

- INSERT IZ SPOTA

Ovim se nastavlja Randomov produktivni period na domaćoj muzičkoj sceni, jer je, osim pomenutog albuma "Origano", koji sadrži 16 pjesama, izdao i albume "Eo viđi" (2022. godine) i "Knowhere2Random" 2021. godine, gostujući i na albumu grupe Who See i drugih izvođača. Random je takođe aktivan u javnim nastupima i koncertima u Crnoj Gori i regionu, gdje se pojavljuje u tandemu sa Nikolom Rajevićem alijas DJ Mono.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:15