Sajsi mc / instagram
12/09/2024 u 15:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Sajsi MC se nakon pauze vraća sa novim singlom “Fux Deluxe”

Novi singl Sajsi MC je najava za album koji će biti objavljen 4. oktobra i muzički je nastavak saradnje sa producentom Andrijom Gavrilovićem koji se krije iza alijasa A.N.D.R.

Sajsi MC ovu pjesmu pomalo šaljivog naziva opisuje kao izuzetno važnu za duh djevojaka u momentu kada se očekuje da budu emotivno loše usled raskida.

Spot prikazuje kako Sajsi taj “fux deluxe” duh prenosi na novu potištenu djevojku i daje joj novi život. Spot potpisuje Dušan Mrđen. Autor naslovnice singla je Alek Živković, dok je promo fotografije uradio talentovani Aleksandar Anđelković.

Ivana Rašić, kako je pravo ime Sajsi MC, na sceni je od od 2002. godine, a publika je mogla da je sluša širom regiona i sa bendom i solo. Rođena je 12. oktobra 1981. godine u Beogradu. Sajsi je u srednjoj školi pisala ponešto lyricsa, što nije smatrala dovoljno konkretnim i kompletnim. Kasnije tokom karijere je objavila mnoštvo singlova i albuma, te ima prilično jak katalog – a predstojeće studijsko izdanje će biti njen čak 6. studijski album.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 17:15