Vjenčanje mog najboljeg druga dobija nastavak / -SKRINšOT/JUTJUB
14/12/2023 u 11:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Vjenčanje mog najboljeg druga" dobija nastavak? Glavni glumci su – za

Znate da bih volio da radim sa Džulijom bilo kog dana u nedelji, mjesecu ili godini - rekao je Malroni

Glumac Dermot Malroni je spreman da ponovo snima romantičnu komediju "Vjenčanje mog najboljeg druga".

Na premijeri svog novog filma "Anyone But You" u Njujorku, Malroni (60) je rekao za Entertainment Tonight da planira da snimi nastavak klasične romantične komedije iz 1997. u kojoj je glumio sa Džulijom Roberts.

- Da, ja sam za!. Uzbuđen sam što čujem da je Džulija konačno došla sebi - kazao je Malroni.

Malroneijev odgovor dolazi nakon što je Džulija (56) navela komediju "Vjenčanje mog najboljeg druga" kao njen film za koji bi rado snimila nastavak.

U emisiji Watch What Happens Live prošlog četvrtka, kazala je da bi voljela nastavak koji bi prikazao "kako ide Kimin i Majklov brak", i spekulisala je o budućnosti likova iz filma tokom pojavljivanja na CBS Mornings-u.

- Bio sam zapanjen kada sam čuo njene ljubazne komplimente ovog vikenda. Znate da bih volio da radim sa njom bilo kog dana u nedelji, mjesecu ili godini - rekao je Malroni.

"Venčanje mog najboljeg druga" prati Džulijin lik Džuls, novinarku koja shvata da je zaljubljena u svog dugogodišnjeg najboljeg prijatelja Majkla, kojeg glumi Malroni, nakon njegove vjeridbe sa Kimi (Kameron Dijaz). U pokušaju da pridobije Majkla, Džuls pokušava da raskine njihovu vezu. Ona čak lažira vjeridbu sa svojim najboljim gej prijateljem Džordžom (Rupert Everet) iz očaja.

Džulsini pokušaji su neuspješni: film se završava tako što su Kimi i Majkl srećno vjenčani, nakon što je Džuls umalo uništila vjenčanje kada priznaje ljubav Majklu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 02:18