Biser Jadrana logo festivala / - LOGO
06/05/2024 u 18:15 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Završen konkurs za Biser Jadrana, stiglo preko 100 kompozicija: Selekciona komisija na slatkim mukama

Konkurs za prijem kompozicija za prvi muzički festival Biser Jadrana je zvanično završen.

Od kompozicija koje su pristigle do juče, 5. maja, na adresu festivala, a koje ranije nijesu izvođene niti objavljivane, selekciona komisija će odabrati 20 koje će ući u takmičarski dio festivala. Komisija festivala će takođe sve podnosioce prijava informisati o tome da li je njihova kompozicija prihvaćena, najkasnije do 15. maja 2024.

Kako je direktor i osnivač festivala kazao ranije za portal Dan očekuje promociju dobre pjesme i da festival zaživi, postane prepoznatljiv i potraje kao nekad Sunčane skale ili Pjesma Mediterana.

Kako je kazao najviše pristiglih kompozicija iz Crne Gore, ali ne zaostaju ni Srbija, Bosna, Hrvatska, kao ni Makedonija iz koje čak stižu dueti.

- Preko 100 kompozicija je stiglo na konkurs. Hvala Vam što volite i njegujete pop, zabavnu i mediteransku muziku - zahvalili su organizaroti na instagramu.

Takođe su otkrili da su jako veliko interesovanje za ovaj festival pokazali i mediji, čak 260 portala iz regiona je pisalo o njemu i pružilo podršku ideji organizatora i domaćina festivala.

Biser Jadrana će se održati 29. juna u Tivtu, na gradskoj rivi Pine. Organizator festivala je NVO "Delić koji nedostaje", a nosioci projekta Opština Tivat i Turistička organizacija Tivat.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 04:54