/ -Фото: Архива
21/09/2021 u 22:14 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Награда Милан Младеновић за Ана & The Changes

Побједницима следује и новчана награда у износу од 2.000 еура

Прошлогодишње побједнике, групу Драм са најбољом пјесмом у 2021. години у региону по избору Задужбине Милан Младеновић наслиједили су Ана & The Changes са пјесмом "Ту".

Повељу и посебну статуу Ани је испред Задужбине уручила је Маја Маричић.

Жири овогодишње награде су чинили: Дамир Урбан (Хрватска), Кирил Џаjковски (Северна Македониjа), Иван Феце Фирчи (Србиjа), Катарина Епштаjн (Србиjа) и Зоран Стаjчић (Хрватска), а поред статуе побједницима следује и новчана награда у износу од 2.000 еура.

Синоћ је бонус изненађење приредио један од чланова жирија Иван Феце Фирчи који је поклонио свој добош, који производи Фирчи драмс, Јелисавети Тодоров из групе Визељ.

- Хтио сам да подстакнем моје колеге да се сваке године поред главне награде и инструменталистима поклони по један инструмент и надам се да ћемо у томе успјети за убудуће - казао је Фирчи.

Група Визиљ и њихове "Новчанице" су у коначном пласману завршили на другом мјесту, али су позицију дијелили са Дином Јашари и пјесмом "Бој".

На трећем мјесту је група Мисисипи са пјесмом "Коикои", четвртопласирани је "Обрнути ред ствари" Краљ Чачка & Нина Баjсић, док је на мјесту број пет завршила група Жен и нумера "Урони у сан".

Сви финалисти конкурса су обjављени на промотивноj компилациjи коjу је припремила Задужбина Милана Младеновића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 22:33