13/08/2021 u 11:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наташа Беквалац: Дачу и мене спаја ћерка, потребно ми је поштовање

Шалу на страну, од тренутка нашег развода па до данас, једина наша заједничка тема и оно што нас спаја јесте наша ћерка

Наташа Беквалац након дужег времена је открила у каквом је односу са бившим супругом, прослављеним ватерполистом Данилом Икодиновићем, са којим има ћерку Хану, пише Story.

Наташа је у интервјуу за магазин „Story“ открила осјећа ли неправду што се о њеним бившим браковима константно прича.

-Ово питање ме управо подсјетило на дјетињство, када неко направи глупост (то сам била углавном ја), па будем откривена, а остали који су исто то радили не буду. Никад нисам вољела оне који упиру прстом и вичу: „И он је, и он је!“ (смех). Ваљда постоје разлози зашто се у неког упире прстом, у неког не, ко ће га знати (смех)“, рекла је певачица.

На питање колико је потребно времена да прође да се после тешког развода дође до нормалног стадијума, Беквалчева је објаснила ситуацију.

-Познајући његову преку природу, чуди ме да уопште прича о мени (смех). Шалу на страну, од тренутка нашег развода па до данас, једина наша заједничка тема и оно што нас спаја јесте наша ћерка. На Хану сам посебно поносна, на све оно што јесте и у какво женско специјално биће се развија. Вјерујем да Данило лијепо прича јер на мене гледа кроз улогу Ханине маме. Од њега уживам поштовање и то је једино што ми је потребно да бих са свим својим капацитетима и љубављу одгајала наше дiјете-  казала је Наташа за магазин „Сторy“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:13