Нина / Зоран Радоњић
05/06/2022 u 11:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нина Петковић објавила албум „Кораци”

Нина Петковић, црногорска пjевачица и кантауторка обjавила jе албум "Кораци" под етикетом регионалне дискографске куће "Кроациjа рекордс", коjи jе већ у продаjи.

На овом издању истиче се Нинин таленат, од гласа преко текстова до музике, а "Кораци" су прави сплет пjесама коjе су оставиле велики утисак на нjену кариjеру. Ово издање и колаборациjа с дискографском кућом "Кроациjа рекордс" Нини даjе прилику да своjе дjеловање настави да шири кроз циjели регион и да се приближи публици своjим текстовима и сjаjним гласом.

-Размишљала сам дуго о називу албума, када се све карте поклопе и када дође вриjеме за то, и увиjек ми jе на памети био назив 'Кораци', по називу прве пjесме мог тадашњег бенда "Дан послиjе". Симболично, кораци нас воде кроз живот и исписуjу нашу личну историjу. Имамо их испред и иза себе, увиjек, неизбjежно... До задњег корака. Уз то, и до задњег даха... Тако да ми се и идеjа за назив 'Дишем' уплела у мисли, након снимања истоимене пjесме коjа говори о посебном осjећаjу унутрашње слободе - осjећаjу када заиста дишемо. Наjбоља комбинациjа би била да корачамо увиjек само унапред и дишемо живот пуним плућима... На овом албуму су мали диjелови мог живота, када сам дисала, и онда када 'нисам'... Када сам мислила да газим наприjед, а уствари, стаjала у мjесту, не знаjући следећи корак. Наjзад, како год да jе било, тежила сам томе да бар нешто од тога остане забиљежено. Трагом... Дахом. Назвала сам га 'Кораци'. По Корацима коjима сам стигла до овог тренутка - наводи Нина у уводноj риjечи о свом дугоочекиваном носачу звука.

Препознатљива по поп хитовима, као и по наступима на разним фестивалима, нериjетко jе била високопозиционирана, те награђена. Нина jе и позната и ван Црне Горе, а за промоциjу своjе музике се ниjе либила ни да се укрца на крузер и пропутуjе циjели свиjет пjеваjући. Два пута jе наступила и на Монтевизиjи, а прошле године била jе дио CMC фестивала, што се понавља и у 2022.

Ове године Нина стиже на CMC с новим синглом и албумом, коjи ће и промовистати у склопу наjвећег регионалног фестивала забавне музике.

-Пjесма с коjом ћу се поjавити jе аутобиографски текст. Представља jедан период мог живота у коjем сам била jако задовољна и сретна. Надам се да ће се то вриjеме ускоро вратити. Овим путем вас све позивам да нам се придружите у Водицама гдjе вас очекуjемо с пуно добре енергиjе, музике и сjаjних пjесама- рекла jе Нина.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:52