/ Фото: Фејсбук
30/05/2021 u 10:54 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

(ВИДЕО) Нова пјесма Анчи Дабетић запалила радио станице

Презадовољна сам какве су реакције публике, каже популарна Беранка

За само неколико седмица нова пјесма "Од мене ти нема веће зло" Андријане Дабетић Анчи постала је невјероватан хит.

Скоро да нема топ листе, а да ова нумера није у самом врху. Анчи је пјесму, која је у врцавом стилу, снимила у дуету са пјевачем Алексом. Текст, музика и аранжман радио је Алекс Соунд Студио.

– Паметно сам искористила вриjеме док се ниjе радило да снимим нову пjесму. Брз ритам, добар текст и ето ме. Моj дугогодишњи приjатељ и сарадник Алекс урадио jе пjесму са идеjом да треба да jе отпjевамо у дуету. Сматрао је да овако експлозивну пjесму могу да изнесем на прави начин. Како вокално тако и визуелно. Сам назив пјесме сигурна сам никога неће оставити равнодушним. Презадовољна сам какве су реакције публике. Стижу ми само позитивни коментари – казала је Анчи, популарна Беранка.

Публика је навикла да се уз њено име везује енергичан ритам и добра атмосфера, те ни овог пута неће мијењати оно што се показало као добитна комбинација.

– Људима jе потребан оптимизам, а музика jе идеалан начин да се пренесе та лијепа порука. Спот jе као и претходна три радио Иван Шуме. Сарадњу настављамо на обострано задовољство – истиче Анчи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

21. septembar 2021 07:30