Start u Herceg Novom / Exit tim
23/03/2023 u 13:05 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nova sezona Egzita startuјe u Herceg Novom

Konstrakta se vraća u Crnu Goru da uz Zemlja Gruva još jednom obori sa nogu crnogorsku publiku, dok premijerni crnogorski nastup misterioznog DJ Claptonea, koji svojim žurkama oduševljava publiku širom svijeta, obećava provod za pamćenje

Nakon jedne od najuspješnijih godina u istoriji organizacije, uz 26 događaja u 10 zemalja, koje pored regiona uključuju i Ujedinjene Arapske Emirate, Holandiju i Tursku, i posjetu od oko pola miliona ljudi, Egzit organizacija otvara novu festivalsku sezonu! Velika Flower Power žurka u Herceg Novom 1. aprila uz Claptona i Konstraktu kao i EXIT Dance Arena Belgrade Takeover uz Hot Since 82, koja će biti održana 25. marta u Glavnom hangaru u Luci Beograd, kao i događaji su kojim će započeti festivalska 2023. godina.

U subotu 1. aprila u Herceg Novom Flower Power događaj donosi proslavu ljubavi, zajedništva i mira, a hedlajneri ovog muzičkog spektakla su jedan od najpopularnijih umjetnika svjetske haus scene – Claptone i najtraženije muzičko ime našeg regiona – Konstrakta sa svojim bendom Zemlja Gruva. Nakon spektakularnog premijernog nastupa na ovogodišnjem Sea Dance festivalu, koji je premašio sva očekivanja fanova, Konstrakta se vraća u Crnu Goru da uz Zemlja Gruva još jednom obori sa nogu crnogorsku publiku, dok premijerni crnogorski nastup misterioznog DJ Claptonea, koji svojim žurkama oduševljava publiku širom svijeta, obećava provod za pamćenje. Dobru amosferu za cijelonoćno đuskanje obećava i lokalna podrška: pop zvijezda koja se nezaustavljivo penje ljestvicom uspjeha Kejt i popularni predstavnici crnogorske elektronske scene Nessuno, P.S. i Bodzie.

Exitovo "osvajanje" Beograda već ove subote, koje predvodi jedan od najuspješnijih britanskih producenata i DJ-eva Hot Since 82 uz jaku domaću podršku, napraviće idealno zagrijavanje za ovogodišnji Egzit festival i jedno od najjačih izdanja globalnog hrama elektronske muzike – mts Dance Arene, gdјe će pored Hot Since 82 nastupiti i Eric Prydz, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Keinemusik, Michael Bibi i CamelPhat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 02:09